Acasă

Am fost creat să oglindesc imaginea unui Dumnezeu care este suficient de puternic ca să creeze universul meu, suficient de atent ca să îmi asculte rugăciunile și suficient de iubitor ca să fie definit prin sacrificiu de Sine. Am găsit cea mai mare împlinire în călătoria mea spre scop și integritate.


Școala de Sabat

Studii biblice

Studiul zilnic al Școlii de Sabat împreună cu emisiunea Școala Cuvântului Speranța TV.

Vezi mai mult


ADRA România

Redirecționează 2% către ADRA România!

Redirecționează 2% către ADRA România! 460 de copii vor primi lunar sprijin în procesul educațional

Vezi mai mult


ADRA România

Bilanț ADRA România 2016

Bilanț de an 2016 pentru ADRA România.

Vezi mai mult


Fără armă în linia întâi

Incredibila biografie a lui Desmond Doss, spune istoria care stă la baza filmului „Hacksaw Ridge”, dublu premiat cu Oscar.

Nu am citit și nici nu am auzit despre nimeni care să fi văzut filmul Hacksaw Ridge (Fără armă în linia întâi) și să fi rămas dezamăgit. Povestea de necrezut, dar adevărată a primului necombatant medaliat cu cea mai înaltă distincţie militară din SUA – Desmond Doss – este nu doar neobișnuită, ci și marcantă și cu putere de influenţă. Dar sunt mult mai multe aspecte de aflat despre viaţa paradoxală a lui Doss decât ce au putut surprinde 139 de minute de film. De aceea am decis să includem în Colecţia Semnele Timpului biografia eroului – 328 de pagini de imersiune totală în viaţa acestuia.

Vezi mai mult