Am fost creat să oglindesc imaginea unui Dumnezeu care este suficient de puternic ca să creeze universul meu, suficient de atent ca să îmi asculte rugăciunile și suficient de iubitor ca să fie definit prin sacrificiu de Sine. Am găsit cea mai mare împlinire în călătoria mea spre scop și integritate.


Devoțional

Devoțional Zilnic

Citește devoționalul zilnic!

Vezi mai mult


Școala de Sabat

Studii biblice

Studiul zilnic al Școlii de Sabat împreună cu emisiunea Școala Cuvântului Speranța TV.

Vezi mai mult


Educație

Regulament și Programă Olimpiade 2018

Aici puteți accesa regulamentul și programa pentru Olimpiada Religie și Olimpiadele de Științe pentru anul 2018.  

Vezi mai mult


Enigmele Bibliei - Daniel și Apocalipsa

Editura Viață și Sănătate a creat de câțiva ani COLECȚIA RAFTUL LUI TERTIUS în care apar cărți de teologie care, în general, sunt scrise accesibil pentru publicul larg.

Biblia este o carte fascinantă, însă cărțile Daniel și Apocalipsa sunt cu totul speciale. Acestea cuprind profețiile cele mai uimitoare. Profețiile sunt descoperiri speciale ale lui Dumnezeu prin care aruncă o rază de lumină asupra planurilor Sale și se urmărește derularea în istorie a acestora.

Jaques B.Douqhan este profesor de Exegeza Vechiului Testament și de studii ebraice la Universitatea Andrews din Statele Unite. Are un doctorat in limba și literatura ebraică la Universitatea din Strasbourg și unul în exegeza Vechiului Testament la Universitatea Andrews. Este editorul a două jurnale: Sabath Shalom și L’Olivier și autor a unui număr de cărți de specialitate. Abordarea lui Jaques Douqhan, a acestui subiect sensibil care este interpretarea profetică, este inedită. Condus de indicațiile din textul profetic și din structura acestuia, se deplasează cu prudență de la text la istorie și nu invers. În felul acesta evită speculațiile și caută sensul simbolurilor din textul Scripturii.

Cititorii interesați să înțeleagă mersul vremurilor și să descopere voința lui Dumnezeu, vor găsi în acest volum o perspectivă echilibrată asupra planurilor lui Dumnezeu în istoria omenirii. Și, mai presus de toate, vor putea privi cu încredere în viitor.

Vezi mai mult