Noutăți

Info Adventist

Studenți recunoscători și un profesor emoționat pe Zoom

Un grup de studenți au organizat un moment emoționant pentru profesorul lor din acest semestru.

Katherina De Oliveira, studentă în anul doi la „The College of New Jersey”, a spus că ea și restul studenților au dorit să mulțumească profesorului lor de statistică, Adam Shrager, pentru bunătatea sa.

Pe 2 decembrie 2020, De Oliveira și alți 30 de studenți și-au deschis în același timp camerele web pe Zoom, arătând mesaje înduioșătoare, scrise de mână.

„Wow! Este cel mai frumos lucru văzut vreodată!”, poate fi auzit spunând Shrager în videoclip. „Sunteți cei mai tari!”

De Oliveira a spus că Shrager este iubit de studenții săi care, din cauza pandemiei, se întâlnesc de două ori pe săptămână în mediul online.

Ea spune că Shrager a creat în clasă o atmosferă care transmitea „siguranță și pozitivitate”. El este tipul de profesor care cere să fie prezentat membrului familiei care trece prin fața camerei web a studentului, a adăugat ea.

Ca răspuns la gestul drăguț, care a fost surprins într-un videoclip și distribuit pe TikTok unde are milioane de vizualizări, Shrager a spus că este copleșit.

„A fost o zi frumoasă și ei au făcut o treabă extraordinară”, a spus Shrager. „Oamenii îmi scriu aceste mesaje frumoase și acești studenți au oferit ceva frumos lumii când, cred eu, profesorii aveau nevoie foarte mult – a rezonat, pur și simplu. Am rămas fără cuvinte!”

Sursă:
Good Morning America