Noutăți

Info Adventist

Personalul spitalului adventist se remarcă prin serviciile medicale oferite în timpul furtunii de zăpadă din Texas

Spitalul Texas Health Mansfield se adaptează pentru a oferi în continuare îngrijire de top, în condiţii de siguranţă.

Încă de la inaugurare, în decembrie 2020, spitalul Texas Health Mansfield din Statele Unite s-a confruntat cu multe provocări: pandemia Covid-19, un val neașteptat de pacienți și o furtună de zăpadă fără precedent.

Potrivit declarațiilor conducerii instituției medicale, toate acestea au făcut mai puternică echipa spitalului. Tot personalul a acționat exemplar, fără ezitare. Încă de la început, personalul spitalului s-a comportat asemenea unei echipe, purtând de grijă unii altora și pacienților, ca într-o familie.

Când a venit zăpada, echipa spitalului Texas Health Mansfield s-a mobilizat și mai mult. Ca reacție la evenimentele din 14-15 februarie, echipa de conducere a transformat  secțiuni ale clădirii de birouri în spații în care au putut să se încălzească și să prindă puteri membrii echipei , familiile lor și chiar animalele lor de companie. În plus, o aripă a spitalului a fost destinată personalului medical ca spații de odihnă, pentru ca aceștia să poată continua să îngrijească pacienții în siguranță.

Literalmente, asigurarea siguranței tuturor este o chestiune de familie. Departamentul tehnic, cel de întreținere și cel de securitate au lucrat fără răgaz pentru a se încredința că pacienții și angajații sunt în siguranță. Chiar și membrii familiilor au acționat pentru degajarea căilor de acces.

De asemenea, Kenneth Rose, președinte și director general al spitalului, îi ia personal de acasă cu mașina pe membrii echipelor și îi aduce la spital atunci când sunt de serviciu. „Acesta este cel mai bun model de conducere dedicată”, a spus Brooke Roach, un membru al echipei de angajați.

Furtuna de zăpadă, fără precedent în Texas, a lăsat multe locuințe fără electricitate, apă și căldură, însă echipa de la Health Mansfield a fost unită pentru a rezista furtunii.

Despre spitalul Health Mansfield din Texas

Funcționând ca asociere în participație între Texas Health Resources și AdventHealth, spitalul Texas Health Mansfield consideră că sănătatea deplină se obține prin păstrarea în echilibru a bunăstării fizice, mintale, sociale și spirituale. Texas Health Mansfield are în dotare un spital autorizat pentru îngrijiri acute cu 59 de paturi și o clădire de birouri pentru personalul medical de aproximativ 7.400 m2. Aceasta găzduiește servicii de asistență medicală primară și de specialitate, precum și un centru ambulatoriu care oferă servicii de laborator, tratamente și imagistică. Spitalul oferă servicii pentru boli cardiovasculare, de ortopedie, de chirurgie generală și servicii dedicate femeilor.

Mansfield se numără printre orașele cu cea mai ridicată rată de creștere a populației din nordul Texasului, preconizându-se că până în 2023 va ajunge la o populație de peste 250.000 de locuitori. Ținând cont de acest context, Texas Health Mansfield a fost construit având la bază un proiect eficient, rentabil, cu posibilități de extindere în viitor. În următorii zece ani, în Mansfield se preconizează o creștere cu 41% a numărului locurilor de muncă, medie ce depășește media națională, de 33,5%. Spitalul Health Mansfield va contribui la această creștere, adăugând aproape 300 de locuri de muncă la economia locală.

„Obiectivul nostru principal este să furnizăm servicii excelente, pline de compasiune, având în vedere omul ca întreg”, a spus Rose. „Suntem, de asemenea, hotărâți să fim parteneri de nădejde și să influențăm pozitiv viața pacienților și a comunității dincolo de zidurile spitalului. Misiunea noastră ne cheamă să fim un far luminos pentru cei din jurul nostru.”

Despre AdventHealth

AdventHealth este un sistem conex de îngrijire pentru toate stadiile de viață și sănătate, sub deviza „extinderii lucrării de vindecare a lui Hristos”. Mai mult de 80.000 de profesioniști empatici, în cabinete medicale, spitale, clinici ambulatorii, centre de servicii specializate, agenții de sănătate la domiciliu și centre de îngrijire paleativă oferă îngrijire individualizată, holistică. O viziune împărtășită, valori comune, concentrarea pe sănătatea omului ca întreg unifică un sistem format din aproape 50 de campusuri spitalicești și sute de centre de îngrijire a sănătății, în diverse locuri din Statele Unite.

Sursa: Adventist Review