Info Adventist

Apel la rugăciune din partea Președintelui Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea pentru situația din China

Coronavirusul care a apărut anul trecut și care afectează China și restul lumii a devenit subiect de rugăciune pentru Conferința Generală. Ted N.C. Wilson, președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea la nivel Mondial a făcut un apel insistent la rugăciune pentru situația din China care ia viața a sute de oameni.

„Fac apel la dumneavoastră pentru a vă ruga pentru provocarea din domeniul sănătății care a apărut în Wuhan, orașul mare al Provinciei Hubei din China, în timp ce sunt făcute eforturi de a izola și eradica Coronavirusul. Câteva mii de oameni au contactat acest virus puternic și, din păcate, mulți dintre ei au murit. Guvernul Chinei face eforturi foarte mari în încercarea lor de a izola problema. Bisericile din Wuhan au fost rugate să nu mai desfășoare servicii de închinare pentru a preveni răspândirea bolii. Există și un număr de cazuri care au fost descoperite în alte părți ale lumii.

Măsuri de precauție sunt luate în multe locuri pentru a bloca răspândirea virusului. Rugați-vă pentru Guvernul și pentru Ministerul Sănătății din China care fac eforturi multe și intense pentru a pune capăt acestei situații critice. Rugați-vă pentru populația Chinei care încearcă să se protejeze de virus. Rugați-vă atât pentru sănătatea liderilor și a membrilor Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din China cât și pentru efortul Bisericii de a ajuta prin membrii săi conduși de Duhul Sfânt. Rugați-vă pentru ajutorul pe care ADRA China și ADRA Asia îl oferă. Rugați-vă pentru familiile care au pierdut pe cineva drag. Rugați-vă pentru ca mâna vindecătoare a lui Dumnezeu să fie peste cei din China sau din întreaga lume afectați de Coronavirus. Rugați-vă pentru ca puterea salvatoare a Doctorului Suprem să fie observată oriunde.

Ce binecuvântare este să te lași complet în mâna lui Hristos în timp ce El ne conduce spre Casa Cerească acolo unde nu vom avea asemenea provocări în domeniul sănătății. Până atunci însă, rugați-vă și lucrați pentru ajutorarea celor din jur așa cum a făcut Hristos – doar prin Puterea Sa mare.”

Ted N.C. Wilson
Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea la nivel Mondial

Traducere: Elisei Florea

Sursă Știre: https://news.adventist.org/en/all-news/news/go/2020-01-30/special-worldwide-prayer-for-appeal-for-wuhan-hubei-province-and-china/
Sursă Imagine: https://www.bbc.com/news/health-51214864