Info Adventist

Apel la rugăciune al președintelui Ted N.C. Wilson pentru situația tensionată produsă de vulcanul Taal în Filipine

O altă chemare la rugăciune este făcută de pastorul Ted N.C. Wilson, președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, în aceste momente în care un vulcan din Filipine amenință să producă pagube multe.

În data de 12 Ianuarie 2020 vulcanul Taal, al doilea vulcan activ din Filipine, a început să trimită nori negri plini de cenușă în atmosferă. Autoritățile avertizează populația în legătură cu un posibil tsunami, iar nivelul de alertă a fost ridicat de la 3 la 4 (maximul fiind 5).

Îngrijorat de situația apărută, pastorul Ted N.C. Wilson a scris o postare pe pagina de facebook personală. Acesta îndeamnă la rugăciune pentru intervenția divină.

„În timpul celor 10 Zile de Rugăciune Mondiale, continuați să vă rugați pentru oamenii noștri dragi din Filipine incluzând pe cei care se află la sediul Diviziunii Asia-Pacific de Sud, în Institutul Internațional Adventist pentru Studii Avansate, în Universitatea Adventistă din Filipine, în alte instituții și birouri adventiste din regiunea Manila; rugați-vă pentru bisericile noastre, pentru membrii noștri, și pentru locuitorii care sunt afectați de erupțiile Vulcanului Taal care se află la doar 20-25 km distanță de multe dintre instituțiile adventiste. Vulcanul erupe și ar putea deveni foarte activ. Cenușă cade pe pământ și un mare nor de fum s-a format deasupra lui.

Uitându-ne la imaginea globală, putem vedea că semnele celei de-a doua veniri a lui Dumnezeu sunt tot mai frecvente fiind simțite în diferite locuri; evenimente dramatice au loc unul după altul așa cum s-a observat în ultimele zile: incendiile din Australia, cutremurul din Puerto Rico, activitatea vulcanică din Filipine. Cu toate că există tendința de a dramatiza excesiv aceste evenimente totuși ele sunt semne sigure, așa cum spune Biblia.

Atât în timpul celor 10 zile de rugăciune cât și după, rugați-vă pentru oamenii din Australia, Puerto Rico, Filipine și din toată lumea în timp ce misiunea umanitară prin sănătate ajunge la oameni vestind cea de-a doua venire a lui Cristos, puterea sa iubitoare și salvatoare, mesajul celor trei îngeri din Apocalipsa 14, și mesajul celor patru îngeri din Apocalipsa 18. Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze misiunea și rugăciunile voastre pentru a transmite vestea cea bună acolo unde sunteți. Ce privilegiu să ne încredem în Isus și să fim parte din această mișcare adventă a timpului final. Rugați-vă neîncetat pentru căderea ploii târzii și pentru pregătirea spirituală a inimilor noastre în vederea manifestării puterii lui Dumnezeu în a finaliza lucrarea astfel încât să putem merge acasă, în ceruri. Maranatha!”

Pastor Ted Wilson