Am fost creat să oglindesc imaginea unui Dumnezeu care este suficient de puternic ca să creeze universul meu, suficient de atent ca să îmi asculte rugăciunile și suficient de iubitor ca să fie definit prin sacrificiu de Sine. Am găsit cea mai mare împlinire în călătoria mea spre scop și integritate.


Mesajul Pastorului Ștefan Tomoiagă, Președintele Bisericii Adventiste din România, cu ocazia Anului Nou.


Școala de Sabat

Studii biblice

Studiul zilnic al Școlii de Sabat împreună cu emisiunea Școala Cuvântului Speranța TV.

Vezi mai mult


Educație

Regulament și Programă Olimpiade 2018

Aici puteți accesa regulamentul și programa pentru Olimpiada Religie și Olimpiadele de Științe pentru anul 2018.  

Vezi mai mult


Viața lui Isus

VIAȚA LUI ISUS, de Ellen G.White, Editura Viață și Sănătate (www.viatasisanatate.ro)

Ellen Gould White (1827-1915) este o scriitoare atipică...Din cauza unui accident, la vârsta de nouă ani a întrerupt școala, pe care n-a mai reluat-o niciodată...Și totuși este una dintre cele mai prolifice autoare.La moartea sa în 1915, opera sa număra 100.000 de pagini de manuscris,reprezentate de peste 5.000 de articole,40 de cărți și nenumărate scrisori cu valoare publicistică...Opera ei este tradusă în zeci de limbi și tipărită și retipărită în milioane de exemplare...Biserica adventistă de ziua a șaptea o consideră un profet inspirat, după modelul profeților biblici, și multi cercetători onești au trebuit să recunoască validitatea acestei catalogări...

VIAȚA LUI ISUS (Desire of Ages), sau cum a fost cunoscută mulți ani în românește – HRISTOS LUMINA LUMII, este a treia carte dintr-o serie de cinci care prezintă, sub forma unui comentariu cronologic al Bibliei, istoria omenirii de la Crețiune și până la revenirea în glorie a lui Isus Hristos.Cărțile acestei serii pot fi citite și separat,ele având fiecare coerența lor,dar parcurgând întreaga serie,cititorul are avantajul unei priviri unitare și extrem de cuprinzătoare a istoriei omenirii din perspectivă creștină,biblică.

VIAȚA LUI ISUS nu este o carte confesională.Ea este o încercare reușită de a pătrunde dincolo de simpla evocare a evenimentelor, către semnificația și simbolistica lor.
Scrisă în timpul unei șederi de câțiva ani în Australia,în urma unei documentări extinse și folosind nenumărate fragmente scrise de-a lungul timpului despre Isus Hristos,VIAȚA LUI ISUS a căpătat forma actuală împreună cu încă două cărți pe aceeași temă –PARABOLELE DOMNULUI HRISTOS și CUGETĂRI DE PE MUNTELE FERICIRILOR și a fost publicată în 1898.

Cartea a reușit să devină o adevărată capodoperă,cea mai reușită dintre toate operele Ellenei White,o carte care nu poate să nu impresioneze cititorul indiferent cine ar fi acesta,indiferent de religia sau nonreligia lui,indiferent de nivel cultural sau de apartenența la cultura europeană vestică,sau la cea asiatică,africană sau altele de o mai mică răspândire.

VIAȚA LUI ISUS nu este doar o altă biografie a lui Isus ci,datorită înzestrărilor speciale ale autoarei,este o carte deosebită.
După Biblie,VIAȚA LUI ISUS,este cartea pe care am recitit-o de cele mai multe ori și, de fiecare dată, am găsit ceva nou în ea.Cred că este cea mai potrivită lectură pentru un început de an.

Spor la citit...

Descarcă gratuit