Info Adventist

Zi de bine la Spitalul Municipal „Caritas”

Adventiştii de Ziua a Şaptea se implică în mutarea şi renovarea Secţiei de Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal Caritas, Roşiorii de Vede.

În urma proiectului de renovare a Unităţii de Primiri  Urgențe, începută în data de 27 martie 2018, de pe buzele personalului medical în frunte cu doamna director medical dr. Temelie Victoria s-a auzit următoarea invitaţie: “Vă aşteptăm şi cu altă ocazie!”.

Zilele s-au scurs şi amintirea acelor momente de implicare cât şi nevoia obiectivă a spitalului Caritas au animat un grup de voluntari care, în contextul activităţilor desfăşurate sub motto-ul Zi de bine, a luat iniţiativa implementării unui alt proiect. Astfel,  pe data de 12 noiembrie, au început lucrările de renovare la secţia de Cardiologie din cadrul spitalului. Activitatea a fost destul de complexă şi a implicat: schimbarea caloriferelor, gletuire, zugrăvire,  montarea de faianţă şi gresie sau a tâmplăriei PVC, etc.

La lucrări au participat sau au fost implicaţi zeci de voluntari din bisericile Peretu, Roşiorii de Vede, Rădoieşti, Dulceanca,  Albeşti, Vârtoape, sponsori din Loma Linda, California, Biserica Adventistă Emaus, Madrid precum  şi alte persoane binevoitoare din oraş.

Cum lucrările sunt aproape de finalizare, mânaţi de îndemnul din 1 Ioan 2:6 “Cine zice că rămâne în El trebuie să trăiască și el cum a trăit Isus”, voluntarii plănuiesc următorul proiect – renovarea Secţiei de boli infecţioase. Cu alte cuvinte, iarăşi o ocazie când pot fi aproape de semeni şi implicaţi în societate.

Pe această cale, mulţumim conducerii spitalului pentru deschiderea dovedită, voluntarilor, sponsorilor şi lui Dumnezeu, fără de care, realizarea acestui proiect ar fi fost imposibilă.

Soli Deo Gloria!

Costache Robert Oliver, pastor stagiar

 

 

 

 

Vizualizări: 694