Info Adventist

Prima intalnire a oamenilor de afaceri din Muntenia

Cristian Modan / Director Comunicare Conferinta Muntenia


Sambata, 18 septembrie 2010, s-a desfășurat la Cernica prima întâlnire a oamenilor de afaceri din Conferința Muntenia.

"Scopul acestei întâlniri a fost acela de a facilita cunoasterea intre oamenii de afaceri din aceasta zona dar si de a ne cunoaste noi personal mai bine cu acestia. De asemenea, am dorit sa le prezentam obiectivele Bisericii din aceasta regiune astfel incat in cazul in care doresc sa se poata implica in anumite directii" a declarat pastorul Mihai Stoicescu, trezorierul Conferintei.

Cu această ocazie s-a constituit o baza de date a companiilor adventiste din Muntenia care va fi la dispoziția oamenilor de afaceri interesați dar și a institutiilor Bisericii Adventiste. Aceasta baza de date are ca scop facilitarea colaborarii intre credinciosi dar si o mai buna cunoastere a serviciilor sau produselor si serviciilor care pot fi achizitionate de catre institutiile adventiste din zona.

Pastorul Georgel Pirlitu, președintele Conferinței Muntenia a mulțumit oamenilor de afaceri prezenți pentru sprijinul pe care aceștia l-au acordat pentru realizarea multor proiecte ale bisericilor locale și a cerut binecuvântarea lui Dumnezeu pentru toți cei prezenți ca și pentru cei care nu au putut participa la întâlnire.

Deoarece oamenii de afaceri prezenti au solicitat ca intalnirile sa se desfasoare bianual următoarea întâlnire a fost programată pe data de 9 aprilie 2011.