Conferinta Transilvania Nord

Descrierea Conferintei Transilvania Nord

Din multele forme de implinire a rostului lor social, va prezentam Liceul Maranata din Cluj-Napoca. Infiintata in vara anului 1992, acesta este primul dintre cele trei licee in care este implicata Biserica adventista din Romania. El este de asemenea, unul din cele sapte licee teologice din municipiul Cluj-Napoca. Cu sprijinul parintilor si al Bisericii, corpul de cladire repartizat initial a fost renovat si facut functional atat pentru procesul de invatamant, cat si pentru
asigurarea unui spatiu de cazare.

Citeşte mai departe: Descrierea Conferintei Transilvania Nord

Presedinte Conferinta Transilvania de Nord

Pașca Iosif

Născut în 1971, în localitatea Mociu, județul Cluj, pastorul Pașca Iosif este licențiat în teologie pastorală la Institutul Teologic Adventist, Bucureşti si Master în Consiliere la Universitatea Alba Iulia.

Pastorul Pașca Iosif a mai slujit anterior, între 2013 - 2014, ca trezorier al Conferinței Transilvania de Nord, precum și în localitățile Ocnița, Ocna Mureș și Alba Iulia. 

Este căsătorit cu Nicoleta-Elena și au trei copii: Adrian, Beniamin și Daniel Iosif.

Presedintele Conferintei Transilvania de Nord, pastorul Pașca Iosif este primul administrator si se raporteaza la Comitetul executiv al Conferintei in consultare cu secretarul si trezorierul. El actioneaza ca presedinte al Adunarii generale si al Comitetului executiv si va sluji in interesul general al Conferintei dupa cum hotaraste Adunarea generala si Comitetul executiv. El reprezinta organizatia in cadrul bisericii si in relatiile cu institutiile statului sau cu alte persoane fizice si juridice. In activitatea sa de conducere adera la reglementarile Uniunii de Conferinte, Diviziunii si Conferintei Generale, lucrand in armonie cu Comitetul Uniunii de Conferinte si in stransa consultare cu administratorii Uniunii.

Au slujit anterior:

  • Romeo Asanache (2009 - 2013)
  • Ștefan Tomoiagă (2013 - 2014)

Secretar Conferinta Transilvania de Nord

Ilyes Janos Bela

Născut în 1966, în localitatea Sărmașu de Mureș, pastorul  Ilyes Janos Bela este licențiat în teologie pastorală la Institutul Teologic Adventist, Bucureşti.

Pastorul Ilyes Janos Bela a slujit până în 2013 ca Secretar și Trezorier în cadrul Conferinței Transilvania de Nord fiind de asemenea pastor în localitățile Turda, Vaida Camaras și Cluj. 

Este căsătorit cu Aurelia Rubinca având un băiat, Robert.

Secretarul Conferintei Transilvania Nord, pastorul Ilyes Janos Bela, slujeste sub conducerea Comitetului Executiv si este vicepresedinte al Comitetului Executiv. Este de datoria secretarului sa pastreze procesele-verbale ale adunarilor Comitetului Executiv; de asemenea, secretarul este raspunzator de oferirea de informatii dupa cum sunt cerute de catre presedinte sau de Comitetul Executiv si indeplineste orice alte indatoriri care apartin slujbei sale.

Au slujit anterior:

  • - Ștefan Tomoiagă (2009 - 2013)

Trezorier Conferinta Transilvania Nord

Ioan Feier

Născut în 1982 în localitatea Reghin, județul Mureș, pastorul Ioan Feier este absolvent al Licului Adventist "Maranatha" din Cluj-Napoca și al Institutului Teologic Adventist de la Cernica. De asemenea, este absolvent al Facultății de Finanțe-Bănci în cadrul Universității Spiru Haret.

Anterior alegerii sale ca Trezorier, Ioan Feier a slujit la Rozavlea și Sighetu Marmației.

Este căsătorit cu Ana-Maria și au un copil, Ecaterina Noa, de 3 ani.

Trezorierul Conferintei Transilvania de Nord, pastorul Ioan Feier, este raspunzator de asigurarea conducerii financiare in cadrul organizatiei, ceea ce include, dar nu se limiteaza la, primirea, pastrarea si cheltuirea de fonduri in armonie cu hotararile Comitetului Executiv.

Au slujit anterior:

  • Ilyes Janos Bela (2009 - 2013)
  • Pașca Iosif (2013 - 2014)