Conferinta Moldova

Descrierea Conferintei Moldova

Asezata in estul tarii, Conferinta Moldova este cea de a doua ca suprafata si membri. Oameni activi, plini de initiativa si animati de un autentic spirit de jertfire, adventistii de pe aceste meleaguri au initiat un mare numar de activitati si obiective cu semnificatie sociala.

Mai multe detalii despre Conferința Moldova se găsesc pe site-ul acesteia: www.moldova.adventist.ro

Presedinte Conferinta Moldova

Florin Istrate

Născut în 1969, în localitatea Matca, județul Galați, pastorul Florin Istrate a absolvit Institutul Teologic Adventist din București, fiind licențiat în Teologie Pastorală la Universitatea București. Este de asemenea, absolvent al Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune, Universitatea Danubius Galați și masterand în Relații de Familie la Universitatea Montemorelos, Mexic.

Pastorul Florin Istrate a slujit până în 2013 ca Trezorier al Conferinței Moldova dar și ca pastor al Bisericilor Adventiste de Ziua a Șaptea din Pașcani și Bacău Șerbănești.  

Este căsătorit cu Gabriela și au doi copii: Andreea și Albert.

Au slujit anterior:

  • - Pauliuc Paul-Florin (2009 - 2013)

Secretar Conferinta Moldova

Gherghe Valentin-Laurentiu

Născut în 1975, la Galați, pastorul Laurențiu Gherghe a absolvit Institutul Teologic Adventist din București, fiind licențiat în Teologie Pastorală la Universitatea București. Este, de asemenea, Master în Științele Comunicării în cadrul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative și masterand în Relații de Familie la Universitatea Montemorelos, Mexic.

Reales în această poziție în 2013, pastorul Laurențiu Gherghe a mai slujit până în 2009 în Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea din Dorobanți, județul Botoșani și din Bacău "Centru".

Este căsătorit cu Simida si au doua fetițe: Cezara și Ines.

Au slujit anterior:

  • -

Trezorier Conferinta Moldova

Lupu Dumitru

Născut în 1969 la Târgu Neamț, pastorul Lupu Dumitru a absolvit Institutul Teologic Adventist din București, fiind licențiat în Teologie Pastorală la Universitatea București.

Pastorul Lupu Dumitru a slujit până în 2013 în Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea din Dumbrava și "Speranța" - Bacău și a fost casier al Conferinței Moldova. 

Este căsătorit cu Alina si au un copil: Rebeca.

Au slujit anterior:

  • - Istrate Florin (2009 - 2013)