Publicatii

Echipa Departamentului Publicatii

Balla Lorand 

Născut în 1980 la Dej, pastorul Balla Lorand este licențiat din 2006 în Teologie Pastorală la Institutul Teologic Adventist de la Cernica. 

Din 2013 a slujit ca Director al Departamentelor Publicații, Școala de Sabat și Lucrare Personală în cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea - Conferința Transilvania Nord iar anterior ca pastor al Bisericilor din Baia Mare și Sic. 

Este căsătorit cu Balla Emőke și au doi copii, Hunor și Kincső.

 

 

Prezentarea Departamentului Publicatii

Departamentul Publicaţii este organizat pentru a coordona şi promova evanghelizarea cu literatură în Biserica. Acest departament asistă celelalte departamente ale bisericii în promovarea, vânzarea şi distribuirea sau abonarea la reviste sau altă literatură misionară. Departamentul lucrează împreună cu pastorii şi alte departamente ale Bisericii pentru a plănui modalităţi sistematice pentru includerea membrilor bisericii în împlinirea acestor obiective.

„Sunt multe locuri în care vocea predicatorului nu poate să fie auzită, locuri în care se poate pătrunde doar prin publicaţiile noastre – cărţile, revistele şi broşurile care oferă din plin adevărurile de care au oamenii nevoie.” (Evanghelizarea prin literatură, pag. 4)