Misiunea Femeii

Materiale Ziua Misiunii Femeii 2016

Pentru Ziua Misiunii Femeii, 4 iunie 2016 în calendarul Uniunii Române, a fost pregatit un material special la nivel internațional. Mesajul principal, cu titlul -  ”Însetezi după apa vieții?” – conduce la Evanghelia după Ioan, capitolul 4, pentru a ne aduce aminte încă o dată că numai Isus Hristos are adevărata apă care să potolească  dorința din suflet după confort, pace, tărie, curaj, credință, bucurie și multe altele. Credem că El va împlini și în acest Sabat făgăduința:  ”Voi turna ape peste pământul însetat și râuri peste pământul uscat.” (Isaia 44,3). 

Pentru după-amiază, este pregătit un seminar foarte interesant și folositor despre iertare. 

Vă mulțumim pentru că veți oferi surorilor ocazia de a împărtăși cu întreaga biserică aceste gânduri prețioase care să aducă încurajare și motivare pentru misiune.

 

Brosura Ziua Misiunii Femeii - 2015 - RO

PPT -  Însetezi după apa vieţii - 2015 - RO

PPT - Seminar - Puterea de a ierta - 2015 - RO

Brosura Ziua Misiunii Femeii - 2015 - MAG

 

Teodora Goran, Departamentul Misiunea Femeii

 

Ziua Prevenirii Violentei - EndItNow 2013

Ziua prevenirii violenței - Română - PDF

Ziua prevenirii violenței - Maghiara - PDF

Isus este adapostul nostru - PPT 

Seminar - Rupe ciclul violentei - PPT

 

Dragi surori în Hristos,

Vă salut din nou cu bucurie. Una dintre istoriile biblice care mă indignează profund este cea a lui Tamar, fiica regelui David, care a fost necinstită de fratele ei, pe jumătate vitreg, Amnon. Citim despre aceasta în 2 Samuel, capitolul 13. Ce raport trist depsre senzualitate, viol, lăcomie, depravare, ură și lista poate continua. Vă puteți imagina cum s-a simțit Tamar, când fratele ei a izgonit-o cu dezgust, după ce a violat-o? Unde putea să se ducă? Cine urma să lupte pentru cauza ei? Cine urma să-i fie alături pentru a înfrunta condamnarea fratelui ei? Se va face oare dreptate?

De mii de ani, femeile, copiii și bărbații care sunt abuzați pun aceeași întrebare. Cine mă va ajuta? Unde să mă duc? Cine va fi de partea mea, cine mă va însoți în teribila călătorie întunecată, ca să mă încurajeze, să mă susțină? Este trist, dar adevărat. Sunt mulți cei care suferă. Prea mulți.

Sora mea, ce poți face în acest sens? Ce putem face împreună? Un prim pas este să te asiguri că în calendarul bisericii tale este inclusă Ziua Prevenirii Violenței – enditnow, în al patrulea Sabat al lunii august. Important este ca subiectul să fie prezentat! Colaborați și cu celelalte Departamente: Tineret, Familie, Copii, Sănătate etc.

A ne educa pe noi înșine și pe ceilalți membri, cu privirea la acest subiect, este foarte important în vederea unei schimbări. Noi suntem mâinile și picioarele lui Dumnezeu. Brațele Sale care se întind cu dragoste către o lume aflată în nevoie. Vrei să accepți provocarea și să te asiguri că această zi va fi stabilită în mod sigur în programul bisericii tale? Contăm pe voi, surorile noastre, care sunteți lideri în cadrul departamentului. Aduceți-vă aminte că abuzul are loc pretutindeni, în societate, dar și în familiile membrilor bisericii.

Îți mulțumim pentru ajutor și pentru că te alături Departamentului Misiunea Femeii al Conferinței Generale în a declara foarte serios că trebuie să punem capăt violenței chiar acum: enditnow!

Cu prețuire,

Heather-Dawn Small,

director al Departamentului Misiunea Femeii

8 Iunie 2013 - Ziua Misiunii Femeii

Ziua Misiunii Femeii a sosit din nou, tema aleasă pentru acest an fiind „Însuflețește-Ți lucrarea în viața mea!” - Rugăciunea prorocului Habacuc.

"Materialul pregătit are în centru redeșteptarea; avem nevoie de această experiență vitală a creșterii în Hristos. Ca femei, trebuie să experimentăm reînviorarea produsă de Duhului Sfânt în viața personală, în familie și în viața copiilor noștri. Aceasta presupune o transformare spirituală care ne va conduce de la o rugăciune sinceră la o misiune înflăcărată.

Pe măsură ce parcurgeți acest material, fiți binecuvântate de rugăciunea lui Habacuc pentru redeșteptare!" - Teodora Goran / Director Departament Misiunea Femeii / Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România

 

Ziua Misiunea Femeii - 2013 - Română - pdf

Ziua Misiunii Femeii - Maghiara - pdf

PPT - Ziua Misiunii Femeii - RO

Citirea Scripturii - RO