Info Adventist

„Noul” Grant – 25 de ani

Sâmbătă, 20 octombrie 2018, a fost un Sabat cu totul special pentru Biserica Grant din București.
Fiecare dintre pastorii care au slujit această biserică în ultimii 25 de ani au vorbit cu bucurie despre modul în care Dumnezeu a condus această biserică, despre momentele cele mai frumoase petrecute aici în timpul slujirii pastorale.
Prezent la această sărbătoare, pastorul George Pirlitu, Președintele Bisericii Adventiste, Conferința Muntenia, amintind istoria biblică a tânărului Iosif, declara:
„Istoria vechii Biserici Grant este o istorie din care învățăm cel puțin trei lecții de viață: 
Prima lecție: Atunci când totul cade în viața noastră, aceasta este ocazia lui Dumnezeu de a-și arăta puterea. 
Lecția 2: Când ni se întâmplă ceva rău, să nu uităm că Dumnezeu are capacitatea să transforme răul respectiv într-un mare bine!
Și a treia lecție: Când experimentăm căderi, ieșim din ele mai puternici.”
În fiecare ocazie de închinare în cadrul acestui sabat, toți cei prezenți: membrii actuali ai bisericii, cei care au fost cândva membri, dar și aceia care au fost simpatizanți ai Bisericii Grant, ne-am putut bucura de multă muzică de calitate. Programul de după-amiază a fost unul cu totul special. Atât copiii bisericii noastre, cei care au cântat la diferite instrumente muzicale, cât și vocile reunite ale tuturor celor care formau Corul Bisericii Grant, Grupul Vocal „Gradvent”, Grupul Vocal Mixt Grant și Corul de copii „Flori și Stele” au făcut ca sala bisericii să fie neîncăpătoare pentru toți cei care si-au dorit să participe la acest program.
„Acesta este cu siguranță un Sabat pe care îl vom păstra pentru totdeauna în inimile noastre.” declara cu emoție o doamnă la masa de părtășie organizată la prânz pentru toți participanții.
Spre finalul programului, adresându-se celor prezenți, pastorul Sorin Goleanu a declarat:
„Este important să privim în trecut, la modul cum Dumnezeu ne-a călăuzit în toți acești ani. Este important să vedem cum o întâmplare nefericită: demolarea vechii Biserici Grant în anul 1986 de către regimul comunist, a fost transformată de Dumnezeu într-o binecuvântare, prin faptul că mai multe biserici adventiste au luat naștere cu ajutorul membrilor acestei biserici. Dar, la fel de important este să privim și înainte, la ceea ce ne dorim pentru această biserică. Vrem ca Domnul Isus să revină cât mai repede, dar pentru aceasta ar trebui să nu fim doar spectatori, ci fiecare dintre noi, potrivit cu talanții încredințați, trebuie să-și găsească locul în lucrarea pe care o face această biserică pentru oameni.”
Mai multe imagini de la acest eveniment, cât și istoricul bisericii în format video se pot găsi accesând pagina de Facebook – Biserica Grant.

Vizualizări: 398

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *