Imnuri Crestine

Cele 736 de Imnuri Crestine sunt disponibile:

 • ca aplicatie mobila "736 Imnuri Crestine", compatibila cu telefoanele mobile iPhone precum si pentru iPad si iPod Touch,
 • ca aplicatie destinata telefonelor mobile ce pot rula aplicatii JAVA (MIDP 2.0).
  • Descarca - Format text pentru telefonul mobil - 193 KO
  • Descarca - Format audio - pentru orice mediu de stocare inclusiv telefonul mobil la o calitate de 56kbs, 44khz, mono - 805 MB
  • Descarca - Fisiere Power Point - 2,9 MB


De asemenea dorim sa va punem la dispozitie site-ul http://www.imnuricrestine.ro/ prin intermediul caruia puteti cauta si vizualiza toate cele 736 Imnuri Crestine ale Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania, precum si posibilitatea descarcarii aplicatiilor pt. telefonul mobil (JAVA - http://m.imnuricrestine.ro si iPhone - http://i.imnuricrestine.ro).

 

Aplicatia, "736 Imnuri Crestine", oferita gratuit, functioneaza pe toate device-urile iPhone, iPad si iPod Touch care folosesc iOS (iPhoneOS) 3.X sau 4.X. si permite zoom-in/zoom-out folosind gesturile multitouch, ofera statistici cu cele mai folosite imnuri si ofera posibilitatea personalizarii fonturilor si dimensiunilor.

Pentru instalarea aplicatiei direct pe device-ul dvs. este necesar sa:
1.    Deschideti aplicatia "App Store" de pe device-ul dvs.
2.    Accesati functia "Search" din intermediul aplicatiei App Store
3.    Cautati dupa termenii "imnuri crestine"
4.    Selectati aplicatia "736 Imnuri Crestine"
5.    Selectati optiunea "Free" din coltul dreapta sus
6.    Introduceti parola contului dvs. iTunes
7.    Aplicatia se va descarca si instala

Aplicatia poate fi descarcata si prin intermediul iTunes, pe PC sau Mac, cautand in iTunes Store dupa termenii "imnuri crestine" si selectand aplicatia "736 Imnuri Crestine".


Aplicatia destinata telefonelor mobile ce pot rula aplicatii JAVA (MIDP 2.0) face posibila afisarea textului celor 736 de imnuri pe ecranul telefonului mobil si cu posibilitatea de a cauta imnul dupa numar (folosind tastatura numerica a telefonului) sau un cuvant cheie.

Memoria necesara pentru instalarea acestui program (~200k) este neglijabila in cazul unui telefon.

Instalare
Fisierul (*.jar) trebuie transferat in telefonul mobil prin una din metodele care vi le pune la dispozitie telefonul, recomandam in ordine: bluetooth (BT), infrared (IR), cablu USB. La incheierea transferului,fisierul va fi automat instalat in telefon. Aplicatia este instalata de obicei la un loc cu jocurile sau alte aplicatii java.

 • imnul 76 este 0:76
 • imnul 356 este 3:56
 • imnul 500 este 4:100


Comentarii la formatul audio

In interiorul arhivei ZIP gasiti cele 736 de fisiere mp3 pe care le puteti transfera in cardul telefonului mobil cel mai repede conectand cardul la computer printr-un cititor de carduri. Altfel, se poate si prin cablul USB al telefonului.

Este vorba de o colectie de fisiere *.mp3, unul pentru fiecare imn. Inregistrarea contine: instrumentul si solistul pentru toate strofele cantarii.

Desi multe telefoane mobile pot reda fisierele mp3, datorita volumului mare de melodii (736), doar telefoanele care permit atasarea unei memorii externe (card) pot cuprinde intreaga colectie de imnuri in format audio. Altfel fiecare imn fiind codat intr-un fisier separat, fiecare isi poate face propriile selectii in limita spatiului disponibil.

Nota: imnurile pot fi folosite si ca sonerii.