Info Adventist

Investitorii polonezi sunt încurajați să investească în veșnicie

Dacă participați la un seminar despre investiții, vă așteptați să primiți informații cu privire la investiții profitabile, tranzacții imobiliare, risc și poate cu privire modul în care vă puteți pensiona mai repede datorită deciziilor pe care sunteți pe punctul de a le lua. Cu toate acestea, un seminar cu Wojciech Orzechowski vă poate aduce chiar un bonus.

Orzechowski este un credincios adventist care frecventează Biserica Adventistă Lodz din centrul Poloniei. Un om de afaceri de succes, prezentările sale pe tema investițiilor în imobiliare atrag un număr impresionant de participanți, având numeroși clienți din toată țara.

Deși Orzechowski dorește ca clienții săi să dobândească abilități financiare, el își dorește și ca aceștia să fie conștienți de dimensiunea spirituală a vieții lor și folosește seminarele pentru a vorbi despre credința sa.  A scris două cărți pe teme de natură spirituală (una dintre ele fiind disponibilă și în format audio) pe care li le oferă clienților alături de invitația de a participa la seminarele sale online, seminare care atrag până la 500 de participanți în fiecare ocazie.

Duminică, 14 ianuarie, programul său a atras peste 1000 de persoane în principalul amfiteatru al Universității de Medicină din Lodz. În mijlocul discuțiilor despre bani și tranzacții imobiliare, acesta i-a oferit 20 de minute lui Marek Micyk, Directorul Departamentului Tineret din cadrul Uniunii Poloneze.

Micyk vorbește cu entuziasmul celui care a trăit în lumea bandelor și a drogurilor înainte de a găsi un nou scop al existenței sale alături de Hristos.

Existența unui „scop” este cheia vieții sale, iar nevoia de a trăi o viață marcată de un scop autentic a fost și mesajul pe care li l-a transmis participanților. Micyk a observat existența unui motiv pentru care există tot ceea ce ne înconjoară înainte de a se concentra supra celei mai bune investiții: Împărăția lui Dumnezeu și viața veșnică. „Este posibil ca aceasta să fie șansa pe care o așteptați. Nu o ratați! Studiați-o”, le-a spus el participanților.

„Cel mai uimitor este faptul că oamenii au reacționat pozitiv”, a mărturisit Micyk. „Deseori ne este rușine, îngrijorându-ne că ceilalți ne vor crede nebuni sau imaturi. Adevărul este că, dacă vorbim cu credință și încredere, oamenilor le place să asculte astfel de mesaje despre Dumnezeu.”

Pe lângă confirmarea și aplauzele publicului, Micyk a primit și mesaje în particular. „De fapt, oamenii caută o spiritualitate reală care funcționează”, a spus el.

Polonia este o țară religioasă, însă mulți oameni doar vorbesc despre biserică și subiecte cu caracter spiritual. Orzechowski și Micyk văd în aceste prezentări o ocazie de a vorbi despre Hristos și despre mesajul Său în piețe, făcându-L cunoscut pe Dumnezeu exact atunci când oamenii iau decizii importante cu privire la viața lor.

Sursa: Adventist News Service

Vizualizări: 208

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *