Educație

Gânduri pentru noul an școlar

Cu chipuri noi și altele de mult știute, cu promisiuni sigure și mai ales bune, dar puține, poate destul de puține, cu așteptări care nu se vor împlini deloc sau în parte, cu bucurii, zâmbete, lacrimi și nostalgii, cu bune și mai puțin bune, începe, ca în fiecare septembrie, un nou an școlar!

Destul de repede parcă, sau greu pentru alții, viața de școală își începe ultimul, primul sau al nu-știu-câtelea an. Ești trist sau bucuros, nu contează, nu se ține cont de cum te simți, de câte bucurii sau de câte tristeți ai parte, începe anul școlar 2018 – 2019!

Fie că ești elev, cadru didactic sau părinte ai nevoie de cineva care să fie alături de tine, de cineva care să te susțină, pe care să poți conta.

În numele colegilor mei pastori, al corpului profesoral adventist, al mulților tăi colegi de școală din Biserica Adventistă, Departamentul de Educație al Uniunii de Conferințe  îți dorește putere pentru noul an școlar în care să aduni mai mult decât pare că se poate, pentru că Dumnezeu este cu tine, El a promis să-ți fie alături în toate zilele, până la capăt, până te vei și ne vom întâlni cu EL.

Ne rugăm cu toții pentru tine ca noul an școlar să-ți aducă mai mult bine, împlinire și speranțe!

Călător ca și tine prin viață, dar spre veșnicie,

Romică Sîrbu,

Departamentul Educație.

Vizualizări: 306